Spectacolul nuntii la Palatul Snagov Spectacolul nuntii la Palatul Snagov

Palatul Snagov

este recunoscut pentru somptuozitatea cadrului pe care il ofera. Locul in sine este un spectacol, iar menirea mea a fost sa-i aduc un plus valoare. Bucuria a fost cu atat mai mare, cu cat pe mire il cunosteam de opt ani, de cand am organizat nunta surorii sale. Faptul ca a avut incredere in mine sa ma ocup si de nunta sa a insemnat foarte mult.

Asa se face ca am mobilizat intreaga echipa Events by Carmen Ionita

si am pornit la lucru pentru o nunta care urma sa aiba 500 de invitati. Am ales tematica alb-verde, urmand sa transformam palatul intr-unul de poveste.

Decorul din interior a fost realizat din hortensii, trandafiri, alstroemeria, eucalipt, ruscus, bujori si lisianthus. Eleganta pe care o confera aceste flori se potriveste perfect mirilor si locului in care au ales sa-si organizeze marele eveniment. Si ca sa pastrez unitatea cromatica, si buchetul miresei a fost alb-verde, realizat din lacramioare.

Scarile princiare ale Palatului Snagov au fost impodobite in asa fel, incat sa ofere un spectacol de lumina si culoare, atat pe timp de zi, cat si noaptea. Cata vreme a fost lumina afara, cele 200 de plante folosite pe trepte au asigurat spectacolul decorului pe care l-am realizat, iar odata cu lasarea intunericului, cilindri cu lumanari, luminitele si felinarele au fost cele care au stralucit si la propriu, si la figurat.

Cadrul pe care-l ofera Palatul Snagov

si posibilitatea de a-mi exersa toata creativitatea, incantarea de pe chipurile invitatilor si fericirea mirilor care s-au bucurat de nunta pe care au visat-o si datorita aportului meu, mi-au oferit satisfactia lucrului bine facut. Am plecat de la Snagov fericita.

Credit foto: Lucian Marin 

Follow me on

Postari populare