Organizare aniversari, zile de nastere si onomastice (2) Organizare aniversari, zile de nastere si onomastice (2)

Asa cum va spuneam in prima parte a acestui articol

, echipa Events by Carmen Ionita se ocupa inclusiv de organizare aniversari, zile de nastere si onomastice. Va stam la dispozitie cu consultanta in ceea ce priveste organizarea chiar daca nu doriti servicii complete, asa cum, la fel de responsabili, va putem organiza aniversarea, ziua de nastere ori onomastica, de la A la Z. Pe langa logistica si recuzita, locatie eveniment, aranjamente florale, catering si bar va putem oferi:


1. Candy Bar & Tort


Punctul culminant al oricarei petreceri este aducerea tortului. Acesta trebuie sa arate intr-un fel anume, dar sa fie si gustos, si usor de taiat. Furnizorii nostri parteneri au experienta in arta realizarii celor mai dulci bunatati de la o petrecere: tortul si prajiturile. Prin urmare, garantam ca tortul si candy bar-ul de la petrecerile organizate de noi raman in memoria participantilor multa vreme.


2. Foto & Video


Amintirile evenimentului tau sunt cele care raman peste ani. Acesta este motivul pentru care va propunem doar artisti fotografi si cameramani care isi fac meseria cu responsabilitate si talent, si care isi tin promisiunea de a livra materialele realizate, la timp. Instantanee, momente emotionante ori amuzante, toate vor fi surprinse la ziua ta de nastere, aniversare ori onomastica.

Credit foto: Shutterstock


3. Muzica, formatii, show


Specialistii nostri au referinte excelente in tot ceea se inseamna servicii de sunet, lumina si scena. Prin urmare, daca optati pentru DJ, trupa live, solisti, dansatori, acrobati, magie, actori sau orice moment artistic doriti sa va faca petrecerea memorabila, fiti siguri ca cei pe care noi ii propunem vor face show in toata puterea cuvantului.

Credit foto: Lucian Marin

 

Va spunem "La multi ani!" organizandu-va petrecerea asa cum organizam toate evenimentele de 10 ani incoace: cu pasiune, responsabilitate, flexibilitate si tinand cont de toate dorintele voastre. Trebuie doar sa ne contactati aici

.

La final, clientii nostri devin prietenii nostri pentru ca We Do Wow!

 

Follow me on

Postari populare