Organizare aniversari, zile de nastere si onomastice (1) Organizare aniversari, zile de nastere si onomastice (1)

Events by Carmen Ionita se ocupa si de organizare aniversari, zile de nastere si onomastice. Nu trebuie doar sa faceti nunta ca sa apelati la noi. Puteti sa ne contactati si daca vreti sa sarbatoriti anii de casnicie pe care ii impliniti impreuna. Sau daca vreti o petrecere de neuitat de ziua de nastere. Sau poate va doriti o petrecere surpriza pentru partener. Noi ne ocupam de organizare aniversari, zile de nastere si onomastice, de la A la Z.


Iata ce va ofera Events by Carmen Ionita atunci cand apelati la noi sa va organizam petrecerea:


1. Consultanta


Nu este nevoie sa solicitati servicii complete de la noi ca sa primiti consultanta in organizarea evenimentului pe care vi-l doriti. Veniti, stam de vorba si va oferim sfaturile avizate ale event planner-ului cu o experienta de 10 ani in organizarea de evenimente.

 

Credit foto: Shutterstock


2. Logistica si recuzita

 

Orice va doriti si visati sa aveti la evenimentul vostru, din punct de vedere logistic, noi va putem oferi. Pentru organizarea aniversarii puteti opta pentru scaune si mese de un anume tip, canapele, balansoare, corturi. Va putem aduce chiar si fete de masa, tacamuri speciale sau, daca vorbim de imaginatie fara margini, va punem la dispozitie: umbrele, draperii, steaguri, oglinzi și biciclete, bărci, zmee și recuzită pentru copii, plus nenumărate elemente de butaforie – copaci, vase, sculpturi – executate la comandă.

 

Credit foto: Lucian Marin


3. Locatia evenimentului


In functie de dorintele voastre si de ceea ce credeti ca se potriveste cel mai bine cu personalitatea pe care o aveti, noi va oferim o paleta larga de locatii unde puteti organiza evenimentul: restaurante celebre, sali de bal, gradini, corturi boho si orice loc va mai trece prin minte.

 

Credit foto: Magic Place

 

4. Aranjamente florale

 

Atunci cand ne ocupam de aranjamentele florale dorite de client, apelam la propriul nostru atelier unde echipa designerilor floristi cu experienta realizeaza adevarate opere de arta. Puteti cumpara sau inchiria aranjamente florale naturale sau artificiale, suporturi de flori, sfesnice.

 

Credit foto: Lucian Marin

 

5. Catering & Bar

 

Chiar daca organizarea unei aniversari nu presupune un numar foarte mare de invitati (ca la o nunta, de exemplu), preparatele culinare si bauturile trebuie sa-i satisfaca chiar si pe cei mai pretentiosi participanti. De aceea, chef-ii, somelierii si barista cu care lucram sunt cei mai buni.

 

Credit foto: Lucian Marin

                                                                               (va urma) 

CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Follow me on

Postari populare