Nunta la The Wedding House: Andreea si Radu in Tara Minunilor Nunta la The Wedding House: Andreea si Radu in Tara Minunilor

Mi-a luat ceva, dar uite ca am ajuns si la nuntile cu tematica! Si ce tematica ar putea fi mai spectaculoasa si mai ofertanta decat Alice in Tara Minunilor?
Andreea si Radu s-au gandit ca noi, echipa Events, suntem cei care le vom face nunta frumoasa. Si au avut dreptate!
Perspectiva nuntii cu tematica a incantat-o peste masura pe colega noastra, Patricia, care a inceput sa coaca idei si planuri alaturi de miri. In aceasta vreme eu, ei bine, vorba lui Alice, eu "cred in cel putin sase lucruri imposibile inainte de micul dejun", mananc pe paine nunti si botezuri pe post de gustari... cat de greu poate fi sa coci o nunta cu susul in jos?

Ca locatie, mirii au ales The Wedding House, locul unde poti pune multe lucruri si tot sa fie prea putine, adica spatiul perfect pentru o nunta cu tematica Alice in Tara Minunilor.

Am pus flori supradimensionate, elixire magice, carti de joc si (cum altfel?) vata pe bat. Decorul nu se poate povesti, decat daca esti Lewis Caroll. La capitolul flori, asa cum va asteptati, as adauga cateva cuvinte.

In buchetul miresei am pus cale (si bine am facut, sunt superbe!), bujori, viburnum si trandafiri David Austin!

Pentru decor am folosit flori - bujori hortensia, fresii, astilbe, eringium si trandafiri dar si multe lumini pentru a reda atmosfera de magie si diafan.

A fost un eveniment cu multa, multa, multa munca, dar rezultatul a fost pe masura! Sunt fericita si recunoscatoare ca am avut sansa sa-l organizez!
Casa de piatra, dragii mei!
Carmen

Follow me on

Postari populare