Nunta intre prieteni la Saloanele Traian Nunta intre prieteni la Saloanele Traian

De Catalin si Alina sunt legata printr-o prietenie care a inceput in anul meu norocos - 2013.  I-am cunoscut atunci prin intermediul unor prieteni comuni si au revenit in viata mea cand am avut nevoie mai mult si mai tare de ei. Anii au trecut si ne-am revazut in urma cu un an in circumstante “de bine”: Cata m-a cautat pentru a ma anunta ca au decis sa se casatoreasca si ca isi doresc sa le organizez nunta asa cum stiu eu mai bine. M-as fi dat oricum de trei ori peste cap pentru ei. Dar sincer, nici macar n-a fost nevoie. De-ar fi toti mirii ca Alina si Catalin, as fi zen ca un calugar budist. Cu ei, totul a fost simplu si s-a legat natural. Am facut un buget cu care am cazut toti de acord. Mai apoi am gandit impreuna tot proiectul din momentul in care am discutat prima oara despre acest subiect si pana in ziua nuntii. Pana aici, totul este comun cu toate evenimentele. Diferenta este ca ei m-au si ascultat, ba chiar as spune ca nu au iesit din cuvantul meu. …motiv pentru care totul a iesit perfect!

Locatia a fost aleasa in cea mai frumoasa dintre cele cinci locatii ale Saloanelor Traian. Sa va spun drept, am mers la sigur: nu este prima data cand organizez evenimente aici si lucrurile merg struna de fiecare data. Toate evenimentele de la salon Traian ies impecabil. Si de aceasta data, personalul de aici, de la ospatari pana la manager si sef de sala, s-a intrecut pe sine! Mancarea a fost foarte gustoasa si super aspectuoasa, fix asa cum si-au dorit mirii pentru ca echipa de la Traian a acceptat fiecare detaliu pertinent dorit de cei doi.

Nu pot sa nu ma laud si pe mine. Imaginile arata de ce:

Rezultatul: o nunta fix asa si-au dorit Cata si Alina! O nunta superba pentru care le multumesc mirilor ai echipei mele! Casa de piatra, dragii mei!

Foto si video: echipa de soc David Fiscaleanu & Marius Sfetea

Follow me on

Postari populare