Ilinca si Andrei: Nunta cu decor de toamna Ilinca si Andrei: Nunta cu decor de toamna

Nunta Ilincai Vandici si a lui Andrei Neacsu a fost genul acela de nunta pe care am sa o dau exemplu multi ani de acum inainte. Parca si vad la anul si peste doi ani de aici inainte intrandu-mi pe usa mirese care imi spun “Vreau nunta ca a Ilincai”. Sau “Vreau musterie de toamna si decor cu baloti”. Dar povestea acestei nunti nu incepe chiar asa…

Octombrie a inceput in forta pentru echipa Events. Aveam doua nunti cu tematica, destul de dificile. Pentru cea a Ilincai aveam aproape totul pregatit din timp: statem linistita cu mancarea pentru ca ii contactasem pe cei de la Gala Catering pe care ii cunosc de ani de zile si cu care lucrez impecabil de fiecare data. Pentru locatie, am ales Palatul Snagov, o locatie spectaculoasa pe care o ador. Candy barul si tortul de la Sweet Land si Dina erau previzibil fenomenale.

Culmea, culmilor. Nunta scartaia fix la decor, adica in curtea subsemnatei. Era frumos, nu zic ba, dar nu era acel wow pe care il caut eu in fiecare proiect!

Cu zece zile inaintea nuntii m-am intalnit cu Ilinca, acea Ilinca pentru care mi-a fost atat de drag sa lucrez: o femeie inteligenta, frumoasa si sigura pe ea! Stie ce vrea si o spune clar si repede! Nu sta mult sa se gandeasca si sa se razgandeasca si stie sa se lase pe mana profesionistilor dar mai ales stie sa-si spuna punctul de vedere astfel incat totul sa iasa cat mai bine. Pe scurt, clientul ideal!

Rezultatul discutiei noastre? Nunta secolului cu tematica de toamna! Am avut lalele albe in buchetul miresei iar in decorul de la biserica am folosit pentru nasa bujori, trandafiri David Austin iar pentru lumanari si cristelnita am mers pe alb hortensia, zambile, frezii, lalele, orhidee ai trandafiri!

Am plecat la cules de ghinde si frunze de stejar, am pictat manual o parte din lumanari si am imbinat perfect hortensiile rosii, trandafirii portocalii, rosu, galben, freziile galbene, orhideele mokara si craspediile!

Surpriza serii a fost musteria pregatita atent pe terasa decorata in aceeasi tematica a palatului Snagov! Ideea a facut ravagii: am avut gogosi, placinta, dovleac copt si jumari :) Panoul de poze a fost din baloti de paie!

Cu drag, Carmen

Follow me on

Postari populare