Echipa mea si "Padurea fermecata" de la Radisson Echipa mea si

Evenimentul la care am lucrat impreuna cu echipa Events by Carmen Ionita

si despre care vreau sa va povestesc, s-a desfasurat in elegantul spatiu de la Radisson

si tematica sa a fost “Padurea fermecata”. Practic, am avut de contopit doua lumi: una eleganta, cealalta salbatica. Sa aduci o padure la Radisson nu e chiar lucru simplu, dar cand echipa mea isi pune in cap sa realizeze ceva, nimic nu-i sta in cale.

Astfel, am inceput lucrul in atelier si am facut… copaci. I-am realizat manual, din crăci. Imaginati-va ce provocare a fost pentru echipa mea sa puna cracuta langa cracuta ca sa aduca la Radisson o padure fermecata. S-a lucrat mult, dar bine. Felul in care a aratat spatiul, la final, a meritat fiecare clipa de migala.

Odata terminati, copacii au fost impodobiti cu globuri luminate si funde. Patricia, Andrei, Emil si Lucian, oamenii din echipa mea, s-au ingrijit de fiecare detaliu si n-au lasat nimic la voia intamplarii. Si eu am fost prezenta si m-am bucurat de fiecare crenguta si pietricica aranjate sa compuna decorul padurii fermecate. Iar florile folosite: bujorii, hortensia, zambilele si freziile au innobilat intreaga creatie.

La final, imbinarea celor doua lumi, a elegantei de la Radisson si a padurii fermecate, a fost atat de reusita, incat am uitat emotiile cu care incepusem lucrul. Creativitatea, talentul si perseverenta oamenilor din echipa mea sunt garantia reusitei oricarui eveniment pe care il realizam. Va multumesc, dragilor!

Credit foto: Lucian Marin

Follow me on

Postari populare