Despre Mariage Fest 2019 si tendintele sezonului urmator Despre Mariage Fest 2019 si tendintele sezonului urmator

“Cea mai mare suprafață expozitionala, cei mai multi expozanti - din toata tara si din Europa - cele mai multe oferte, lansari si reduceri.” Asa se recomanda Mariage Fest, ce si-a deschis portile vineri, 25 octombrie, in cadrul Palatului Parlamentului. Pentru echipa noastra, postura de “expozant” este la fiecare editie un adevarat privilegiu si ne-am bucurat de trei zile pline de intalniri interesante, rasete si rasfoit albume, toate invaluite in atmosfera specifica. Atmosfera ce ne face de fiecare data sa ne intoarcem. Anul acesta, alaturi de prietenii de la Raddison Blu Hotel, ne-ati gasit la standul U66, stand al carui concept a fost pus la punct cu saptamani inainte de catre echipa noastra de profesionisti. Am imbinat, astfel, culori precum alb si verde sau florile artificiale cu cele naturale, alegerea multor cupluri din sezonul acesta.

 

Inca din prima zi, s-a instalat o energie foarte buna. Am inceput prin a-mi intalnii colegii din industrie cu care, desi ma intersectez la evenimente, abia de avem timp sa vorbim doua sau trei minute. Asta este, de altfel, unul din motivele pentru care ador sa fiu la targurile de nunti. Pe langa intalnirile de exceptie cu viitori miri, am   sa beau o cafea si cu prietenii mei din bransa. Lucru care de fiecare data, ma face sa ma simt de parca am luat o gura mare de aer curat.


Oferta noastra si a partenerilor Raddison Blu Hotel a fost una dintre temele de discutii principale. Am intalnit numeroase cupluri care si-au programat deja sedinta gratuita de consultanta si care sunt pregatiti sa pornim impreuna in aceasta calatorie. Tot despre pregatiri si cele mai importante aspecte privind “ziua cea mare”, am dezbatut cu cei care au fost prezenti la Mariage Fest si care, sper eu, au plecat mai linsititi si cu o viziune mai clara asupra lucrurilor. Targurile pot fi cel mai bun mod de a ajunge mai aproape de clienti si tot targurile pot fi aglomerate si obositoare in special pentru voi, cei care cu entuziasm veniti sa alegeti cele mai bune variante de locatii sau decor.

 

Din fericire, in multimea de cupluri grabite, am avut parte si de oameni cu “chef de vorba” care voiau sa capteze cat mai multa informatie. Iar eu am fost pe deplin satisfacuta sa le ofer tot ce aveau nevoie sa stie. Din toate discutiile , pe toate straturile care formeaza de fapt nunta voastra, am putut sesiza niste tendinte clare. Sezonul anului viitor va fi un sezon al nuntilor vinerea. Pot recunoaste si eu ca petrecerile de vineri seara sunt senzationale. De ce? Din simplul motiv ca exista alte 48 de ore dupa, ori pentru a incarca bateriile in urma unei super-petreceri, ori pentru a continua petrecerea. Ceea ce este situatia ideala!
In legatura cu decorul, anul 2020 pare sa promita petreceri elegante, chiar glamouroase. Revine cu pasi inceti dar siguri moda florilor naturale, revin detaliile care fac diferenta si poate chiar o noua paleta de culori. Oricum ar fi, sezonul viitor va fi insotit de multe surprize.

Ceea ce mi doresc eu pentru sezonul urmator? Cam tot ce mi-am dorit de cand am inceput. Imi doresc ca mirii mei sa fie relaxati, imi doresc sa gaseasca in organizarea nuntii lor un prileji numai bun sa fie creativi, sa gandeasca dinamic, sa actioneze dupa cum le dicteaza inima. Tocmai din acest motiv, ideea ofertelor, ideea consultantei in calitate de wedding planner, pentru mine a fost o bucurie de nedescris. Imi iubesc meseria si in momente ca astea imi dau seama ca unul dintre cele mai satisfacatoare lucruri pentru mine este sa schimb perceptia unui cuplu. Organizarea nuntii nu ar trebui sa fie un calvar si sigur nu ar trebui sa fie motivul pentru care sunteti stresati toata ziua. Organizarea nuntii e un lucru pe care, multi dintre voi, il veti face o data in viata. Eu sunt aici pentru a ma asigura ca va bucurati de el.

Abia astept sa ma intalnesc saptamana viitoare cu cei pe care i-am cunoscut la targ, iar cu cei pe care nu i-am cunoscut inca, dar se intampla sa citeasca articolul asta, am o singura intrebare: Ce mai asteptati? Nu v-a ajuns inca la urechi? #We Do Wow Events for you!

www.carmenevents.ro
Telefon: 0731 134 264
Facebook: @eventsbycarmenionita
Instagram: @eventsbycarmenionita

Follow me on

Postari populare