Ca sa fie limpede, bine si corect (2) Ca sa fie limpede, bine si corect (2)

Organizez cu entuziasm evenimente de 10 ani, realizate cu profesionalism si incheiate cu satisfactii. Sunt mandra si onorata sa transmit know-how catre cei care urmeza sa plonjeze in aceasta "epopee organizatorica si emotionala": NUNTA! 

Iata inca o lista cu sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont, ca sa fie limpede, bine si corect

 in ziua nuntii voastre.

 

1. Atentie la make-up! Am vazut mirese cu psihicul la pamant pentru ca au avut parte - uneori din ignoranta, alteori din prea multa incredere -  de un machiaj de proba cu incepatori... Novicii, ucenicii, chiar daca sunt talentati si plini de bunavointa, nu pot compensa lipsa experientei si a competentei obtinute in timp, prin mult studiu si exercitiu. Va rog sa va ganditi ca un make-up de mireasa costa intre 70 de euro si 200 de euro. Oare nu atat costa si un meniu la restaurant?! De ce sa ne "ieftinim" si in ziua nuntii sa ni se citeasca dezamagirea pe chipul machiat de un diletant?

 

2. Cumparati-va pentru petrecere pantofi si sandale de dans; sunt eleganti, au rafinamentul incaltamintei de calitate, picioarele voastre va vor fi recunoscatoare. In plus, preturile sunt pentru toate buzunarele, variind intre 250 si 800 de lei.

 

3. Programul nuntii, in acceptiunea mea ca specialist in organizare, nu este "oficial" al petrecerii, ci este de la ora 7.00 pana in zorii zilei urmatoare. Daca nu e gestionata corect fiecare (jumatate de) ora, cele 24 se pot transforma in cosmar interminabil.

 

4. Evitati pe cat se poate, politicos, dar ferm, ca in toata nunta voastra sa se implice prea multi sfatuitori. Chit ca bunele lor intentii nu vor deveni dictatoriale, tot va vor face sa va simtiti doar ca niste actori prezenti in povestea scrisa de altii...

Credit foto: Alin Dobrin

 

Follow me on

Postari populare