Ca sa fie limpede, bine si corect (1) Ca sa fie limpede, bine si corect (1)

Organizez cu entuziasm evenimente de 10 ani, realizate cu profesionalism si incheiate cu satisfactii. Sunt mandra si onorata sa transmit know-how catre cei care urmeza sa plonjeze in aceasta "epopee organizatorica si emotionala": NUNTA!

 

1. Ati decis sa faceti nunta? Bravo, felicitari! Nimic mai frumos si mai emotionant! Dar... nu la fel de simplu cum ai zice "casa de piatra". Informati-va atent, profund, serios, atat de la specialistul ales - caci va sfatuiesc sa angajati unul - cat si din sursele online. Site-uri, social media si forumuri, unde comentariile clientilor, fie si subiective, sunt surse interesante de cunoastere. Apoi, faceti bugetul nuntii; indiferent cati bani aveti sau intentionati sa alocati, conteaza enorm in tot ce va urma ca planificare si strategie.

2. Intrebarea care va va insoti permanent, poate cea mai grea si abstracta, pretinde raspunsul cel mai sincer din partea amandurora: de ce faceti nunta? Pentru voi? Pentru bani? Pentru familie, rude, invitati? Ce fel de experienta vreti sa oferiti prin invitatia la nunta? 

 

3. Cand alegeti fotograful si videograful, trebuie sa stiti ca nu toti tin pasurile cu trendurile in domeniu, nu toti sunt interesati sa se dezvolte tehnic si/sau artistic. Unii sunt inegali in evolutie sau in calitatea prestatiilor; de exemplu, anul acesta pot fi foarte seriosi, iar anul urmator, nu prea. Va sugerez ca informarea si selectia sa fie facute prin verificarea a minimum cinci clienti multumiti din sezoanele precedente: eu, ca reprezentant de agentie, imi reorientez alegerea daca un anume fotograf nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor clientilor, daca a fost lent sau chiar lenes la eveniment si a asteptat initiativa din partea clientului, daca nu a fost creativ sau proactiv - justificand lipsa calitatii prin lipsa cooperarii cu clientii; sau daca sunt mai mult de cinci clienti pe an carora nu le-a livrat materialele la datele convenite. Vigilenta mare la video: nu tot ce costa mult inseamna si calitate superioara.

Credit foto: Lucian Marin

                                                                    - va urma -

Follow me on

Postari populare