Botez intre prieteni la Flavours in The Garden Botez intre prieteni la Flavours in The Garden

Trebuie sa va spun de la inceput ca am doua tipuri de clienti: cei cu care eram prietena dinainte de a le organiza vreun eveniment si cei cu care devin prietena dupa ce ma ocup de organizarea evenimentului important din viata lor. Din orice categorie ar face parte clientii, implicarea mea este aceeasi. De data aceasta, o sa va povestesc despre un botez care s-a desfasurat la Flavours in The Garden, locul acela minunat de la Clubul Diplomatic, aflat in parcul Herastrau. Clientii imi erau si imi sunt prieteni de multa vreme.

Comunicarea cu oamenii pe care ii cunosc deja functioneaza foarte bine si stiu dinainte de a-mi spune ei cam care le sunt dorintele. Tocmai de aceea se lasa pe mana mea in tot ceea ce priveste serviciile si informatiile. Impreuna ne ocupam doar de detalii si de lucrurile acelea de finete care fac diferenta. Asa s-a intamplat si in cazul botezului organizat la Flavours in The Garden. 

Ne-am sfatuit ce coloristica sa folosim pentru flori si am ajuns la concluzia ca ar fi frumos si elegant sa fie albe. Am realizat aranjamentele florale din orhidee phalaenopsis, frezii, hortensia, trandafiri, veronica, iedera. Nu ne-am inselat deloc in privinta efectului pe care l-au avut. Flavours in The Garden parea un loc desprins din povesti.

Si in ceea ce priveste celelalte lucruri importante din cadrul unui botez ne-am pus de acord si in felul acesta toata lumea s-a bucurat de cele mai alese gustari si cele mai bune si spectaculoase prajituri, aranjate intr-un candy-bar care a devenit rapid centrul atentiei celor prezenti.

Si pentru ca nicio petrecere, de orice fel ar fi, nu are cum sa aiba loc fara muzica, m-am gandit impreuna cu prietenii mei sa invitam una dintre cele mai experimentate trupe live din Romania: Trupa Jukebox si Bella Santiago

. Distractia a fost de neuitat, atmosfera de vis, iar noi, toti cei implicati, la lasarea serii am fost fericiti si multumiti ca am organizat un botez asa cum si-au dorit clientii mei, prietenii mei.

Credit foto: Alin Dobrin

Follow me on

Postari populare