Botez cu tematica Botez cu tematica

Chiar de ziua mea, am participat la botezul cu tematica ce a avut loc in elegantul spatiu de la Hilton si pe care l-am realizat impreuna cu echipa mea, Carmen Events

.Faptul ca eram si eu sarbatorita nu m-a impiedicat sa fiu alaturi de clientii mei si sa ma bucur alaturi de ei de reusita evenimentului.

Botezul cu tematica este foarte la moda, dar sunt putini cei care au curajul sa-l organizeze fiindca isi imagineaza ca e mai scump decat o petrecere traditionala de botez. Nimic mai fals. Pe langa faptul ca nu e mai costisitor, are si avantajul de a fi spectaculos si de a-i purta pe invitati intr-o lume imaginata de parintii copilului.

Botezul de la Hilton a avut ca tematica Universul, cu planete, cu rachete si astronauti. Odata terminata decorarea locului in care s-a tinut petrecerea, aveai impresia ca pasesti intr-o calatorie in spatiu.
Detaliile sunt foarte importante, in asa fel, incat si meniurile, si numerele de la mese au fost create sa duca cu gandul la o plimbare prin univers.

Prajiturile de la candy-barul amenajat pentru acest botez tematic au avut aceeasi cromatica deosebita ca a intregului décor. Predominante au fost culorile albastru si lila, mai ales ca ne aflam la botezul unui baietel.


Pentru copiii prezenti, un astronaut si un profesor de la NASA au facut atmosfera asa cum numai niste specialisti ai jocului printre stele stiu sa faca.


Panoul pentru fotografii a fost pictat manual, personalizat asemenea invitatiilor. Alaturi de chipurile participantilor la botez, in pozele realizate vor aparea planete si astronautul realizat in 2 D, special pentru a fi imortalizat.


Tortul a pastrat si el elementele tematice si a fost impodobit cu o racheta, cu stelute si planete. Cele trei etaje ale sale si aspectul personalizat, vor ramane in memoria invitatilor, fara indoiala.


Si ca o cireasa de pe tort, dupa ora douasprezece noaptea, a mai aparut un personaj adus special pentru a face atmosfera. Este vorba despre o ursitoare care a incantat audienta cu un dans acrobatic la bara, de data aceasta in cinstea tatalui baietelului care a fost botezat. Fiind si ziua lui de nastere, parintele si-a oferit si el un moment de rasfat decent. Dansatoarea n-a facut striptease, asa cum multi si-ar imagina, ci a dansat la bara spre admiratia tuturor celor prezenti.


In felul acesta, inclusiv ziua mea de nastere a fost reusita fiindca am imbinat utilul cu placutul, iar cadoul cel mai frumos pe care l-am primit a fost multumirea din ochii clientilor mei.

Credit foto: Razvan Cotea

Follow me on

Postari populare