Am organizat o zi de nastere ca in povesti la Face Club Am organizat o zi de nastere ca in povesti la Face Club

Cine isi imagineaza ca organizarea unei zile de nastere este simpla inseamna ca n-a facut niciodata acest lucru. Eu stiam ce responsabilitate mi-am asumat atunci cand am decis sa ii organizez ziua de nastere a Andreei care si-a dorit ca la implinirea celor 40 de ani sa cream o poveste cum nu s-a mai intalnit.

Pentru ca si-a dorit o petrecere relaxata, am ales ca loc de distractie minunata gradina de la Face Club

care urma sa fie decorul perfect pentru povestea noastra. Am impodobit totul cu flori albe, preferatele Andreei, mai ales orhideele albe phalaenopsis. Foto-corner-ul a fost natural, tot cu orhidee, dar si iedera.

Tematica petrecerii a fost cristal.
Invitatii au fost primiti cu trandafiri albi, alte flori preferate de Andreea.

Pentru ca povestea sa respecte toate momentele subiectului, punctul culminant l-a reprezentat spectacolul oferit de artistii invitati. Am avut o imbinare dintre momentele coregrafice, acrobatice si muzica intr-un ritm crescendo.

Pe Andreea o stiu din 2013 si am colaborat de multe ori. Si de data aceasta a reusit sa ma scoata din zona mea de confort. Trebuie sa recunosc ca a fost mai greu ca niciodata, dar cand a intrat in gradina Face Club

, a spus: “ Da, totul este de poveste!”

 Asta inseamna ca mi-am respectat responsabilitatea pe care mi-am asumat-o. Iar aceasta a fost cu atat mai mare, cu cat, sotul Andreei, Andrei, mi-a spus odata, cu ocazia altui eveniment organizat impreuna: “Carmen, tu daca nu erai trebuia sa te inventezi, tu faci parte din familia noastra”.

Chiar daca de data aceasta eu am lipsit fizic de la petrecere, lucru care promit ca nu se va repeta la urmatoarele evenimente, sufletul meu a fost acolo, in gradina Face Club, unde Andreea si-a serbat cei 40 de ani.
La multi ani, draga mea!

Credit foto: Lucian Marin

 

Follow me on

Postari populare