Adriana si Madalin Nenetu povestesc despre cum le-am organizat nunta Adriana si Madalin Nenetu povestesc despre cum le-am organizat nunta

De aceasta data m-am gandit sa-i las chiar pe dragii miri carora le-am organizat nunta sa povesteasca cum a fost. Oricate povesti ar spune un event planner despre ceea ce stie si poate sa faca, nimic nu se compara cu testimonialele celor care au beneficiat de serviciile lui.

Adriana si Madalin Nenetu si-au dorit sa organizeze marele eveniment din viata lor la Colonial din Cernica. I-am urmat acolo, dar nu inainte de a organiza cateva momente emotionante si in curtea casei, acolo unde a avut loc cununia civila.

Adriana Nenetu povesteste: “Carmen Ionita si echipa ei s-au ocupat de tot. In curtea casei, unde am facut cununia civila, au montat corturi, ornamente, beculete, ba au montat si podea pentru dans. Mancarea a fost asigurata de Gala catering, furnizor recomandat tot de Events by Carmen Ionita

. De asemenea, a fost adus un ospatar care sa ne serveasca. Carmen s-a gandit la tot si a muncit foarte mult.

Localul pe care noi l-am ales a fost transformat de Carmen intr-un loc de vis. Arcada, decorurile si ornamentele ofereau rafinamentul si eleganta pe care mi le-am dorit. Combinatia de trandafiri albi si bujori sau cea din buchetul meu, de trandafiri albi si cale, mi-a mers la suflet.

Am avut asigurat si candy-barul, si locul de rasfat cu trabucuri, cu mare atractie la invitati. Nu ne-a lipsit nimic.

 

Totul a fost la superlativ, iar serviciile foto-video recomandate tot de Events by Carmen Ionita au fost impecabile, in asa fel, incat vom avea niste amintiri superbe din ziua nuntii noastre, pentru toata viata ”.

Credit foto: Razvan Cotea 

Follow me on

Postari populare