A fost odata ca niciodata: Cel mai cel botez! A fost odata ca niciodata: Cel mai cel botez!

Cand ma gandesc la botezul lui Ciprian Andrei, simt nevoia sa imi incep postarea cu 'a fost odata ca niciodata'. Botezul prietenilor mei a fost un eveniment de basm, as zice 'perfect' daca nu as fi de parere ca nu exista eveniment perfect ;) Povestea acestui eveniment incepe asa cum incep majoritatea basmelor scrise de echipa Events by Carmen Ionita: Ana si Mihai mi-au fost miri. Apoi, in urma lor, au venit toate evenimentele prietenilor. Stii ca ai facut o treaba buna cand esti recomandat la nesfarsit din nasi in fini, din fini in prieteni samd. Intr-o zi, Ana m-a sunat sa discutam despre decorul botezului. Organizarea, stim toti deja, presupune mult mai multe aspecte decat simplul decor. Doar ca noi, personaje cu vechime in organizarea evenimentelor familiei, le rezolvasem aproape in intregime la o cafea. Am stiut de la bun inceput ca pentru foto si video vom apela la echipa magica David Fiscaleanu si Marius Sfetea. Si in cazul locatiei am mers de la bun inceput la sigur: Ana a optat pentru Radisson pentru ca stia deja ca aici totul merge asa cum iti doresti si toata echipa isi da silinta pentru succesul evenimentului.

Pentru muzica, am ales Vali Rupita Band (a fost prima interactiune cu formatia, dar cu siguranta nu ultima) si pe nelipsitul DJ Bogdan, prima optiune pentru toate evenimentele noastre. Si asa am ajuns la decor. N-ar fi fost o problema in mod normal. Dar cand faci atat de multe evenimente in aceeasi gasca, trebuie sa vii tot timpul cu ceva nou. Facusem deja de toate, aveam nevoie de ceva inedit. Brainstorming-ul a functionat rapid: baiat + forme de animale, hai fie pasari = delfini. Logic, nu?

Rezultatul imi umple inima de bucurie! singurul lucru care ma face fericita este ca parintii si nasii au fost la fel de multumiti... vorba povestii, a tinut veselia ani intregi, si acum mai tine inca ;)

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea celui mai cel botez din toate cate s-au povestit. Cu drag, Carmen

Follow me on

Postari populare