Trash the dress in Suedia, un nou serviciu marca Events

Unul dintre motivele pentru care Events si-a consolidata pozitia fruntasa in industria evenimentelor este faptul ca oferim servicii complete. Mai poetic de atat as putea spune ca facem imposibilul sa fie posibil si ne asiguram astfel ca cele mai importante evenimente din vietile clientilor nostri sunt organizate ca la carte. De regula, atunci cand luminile s-au stins si mirii incep viata in doi, legaturile dintre ei si organizatorul de evenimente au ajuns la final. In cazul nostru, nu se intampla asa.

Ne place sa pastram legatura cu mirii care ne-au ales si care au avut incredere in serviciile noastre. Astfel, dincolo de feedback-ul pe care il primim dupa eveniment, oferim clientilor si servicii speciale, asa cum ar fi de exemplu cel de care vreau sa va povestesc astazi: trash the dress in eleganta Suedie.

Trash the dress este o sesiune foto speciala care este din ce in ce mai populara si in Romania. Pentru aceasta, mirii aleg malul marii sau carari de munte unde sunt fotografiati in ipostaze inedite, imbracati in hainele de nunta. Pentru a iesi din tiparul sesiunilor foto, Events by Carmen Ionita propune o varianta originala si un décor cu siguranta surprinzator: Suedia.

Intr-un astfel de experiment am pornit alaturi de doi dintre mirii din Sibiu care au apelat la serviciile noastre, Lorena si Cosmin. Va voi marturisi, intre noi fie vorba, ca o iubire ca a lor se intalneste mai rar si nu exista indoiala ca sunt facuti unul pentru celalalt. Alaturi de ei am aflat ca o rochie de mireasa incape surprinzator de usor intr-o valiza J Mai mult de atat, costurile de deplasare sunt surprinzator de reduse, mai ales daca biletele de avion sunt achizitionate din timp.

Fara prea multa bataie de cap, ne-am urcat in avion si am aterizat in Suedia unde ne astepta o membra de nadejde a familiei Events, fotograful Raluca Matrescu. Trebuie sa stiti despre ea ca vede lumea cu ochi de artist si stie cum sa surprinda cele mai frumoase momente din viata (si de la evenimente J) cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Cu doi protagonisti indragostiti ca Lorena si Cosmin, cu priceperea si maiestria Ralucai la care adaugam decorul si peisajele suedeze am obtinut o sedinta foto inedita cum alta n-a mai fost: Trash the dress… in Suedia!

Cu drag,

Carmen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *