Nunta @Club Snagov: Povestea unui eveniment fermecat

Andra si Bogdan au ajuns pe mana mea cum nu se poate mai natural: organizasem toata paleta de petreceri in cercul lor de prieteni – de la nunta la mare si la Sibiu, pana la petrecere pentru copii la Brasov si in Bucuresti. Eram un fel de organizatoare de evenimente a lor. Am fost, prin urmare, extrem de fericita cand Andra m-a contactat si si-a dorit sa lucreze cu absolut toata echipa mea.
Drept multumire ca ne-a ales si ca ne-a confirmat astfel succesul tuturor evenimentelor pe care le-am realizat in acest cerc de prieteni am facut tot ce-am stiut noi mai bine. Iar rezultatul… va las pe voi sa il definiti cu ajutorul imaginilor de mai jos:

Povestea:

Pe 20 iunie 2015, in Snagov, statea la ploua. Echipa Events rostea rugaciuni in timp ce muta arcada din exterior in interior si invers, intindea si strangea covorul alb, insira si desira scaunele in functie de cum batea vantul si cum se asterneau norii. In cele din urma, intocmai ca in basme, dupa furtuna a iesit soarele si am reusit sa asistam la o superba ceremonie de cununie civila pe pontonul de la Club Snagov.Repriza doi de emotii, dar parca nu la fel de mari, a venit odata cu tentativa de sedinta foto cu ocazia careia Raluca Matrescu, fotograful oficial Events by Carmen Ionita,  a reusit sa traga doua cadre inainte sa inceapa furtuna. Am blestemat toate planetele retrograde din constelatia organizatorilor si fotografilor de nunti, dar am reusit sa ne concentram atentia pe ultimele detalii ce ne cereau atentia pentru petrecerea de la Club Snagov.


Decorul petrecerii a fost superb! Realizat din lumini ambientale, multe lumanari, scoarta si felii de copac, floarea miresei, bujori, minirosa, frezii, lalele.

Am decorat un candybar fabulos, dar si tortul realizat de Grace Couture Cakes, l-am invitat pe Florin Ristei sa ne cante si sa ne incante. In plus, tatal miresei a venit cu o super-surpriza si a adus 3 domni minunati care au cantat muzica populara. Ce-ar mai fi de spus decat ca petrecerea a tinut, intocmai ca in povesti, pana la rasarit!Acum, in vreme ce scriu aceste randuri si frunzaresc fotografiile, sunt fericita. Si simt cum imi infloreste sufletul de bucurie cand primesc si feedbackul Andrei, mireasa mea minunata: “Wow wow wow cele mai tari cei mai buni cel mai frumossss!”.


One thought on “Nunta @Club Snagov: Povestea unui eveniment fermecat

 1. olar says:

  Felicitari pentru ceea ce ati realizat!Eu,in calitate de “soacra mare”,am fost initial speriata de cum va reusi acest eveniment fara implicarea parintilor! Am avut niste emotii atat de mari,pe de o parte datorita evenimentului in sine,pe de alta parte ,legate de organizare.
  Cu certitudine,a iesit mult mai bine decat daca am fi aranjat-o noi,parintii!
  Va doresc sa aduceti bucurie in cat mai multe familii!
  Cu stima,
  Dana Olar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *