Botez de printesa: Sophia Elena @Stejarii Country Club

Botez_04

Pentru ca doar in extrasezon un event planner are timpul necesar pentru a scotoci prin imagini si a-si aminti despre evenimente asa cum parintii privesc nostalgic la fotografiile de pe vremea cand copiii lor erau bebelusi, iata ce am gasit prin cufarul cu amintiri: botezul Sophiei pe care l-am organizat anul trecut, in septembrie, la Stejarii Country Club.

In urma cu numai cateva luni, la sfarsitul lui septembrie, am plecat catre Stejarii Country Club impreuna cu echipa Events si bratele incarcate cu decoratiuni demne de o adevarata printesa.

Botez_39 Botez_33 Botez_32 Botez_31 Botez_30 Botez_28 Botez_27

Pentru decorul scaunelor am folosit textile diafane in tonul cu stilul jucaus dar elegant al evenimentului.

Botez_26 Botez_25 Botez_24 Botez_23

Piesele centrale folosite la botezul micutei Sophia s-au numarat printre aranjamentele pe care le-am indragit cel mai mult in sezonul trecut: am folosit ca suport cutii aramii in care am asezat  hortensie, lalele galbene, frezii, trandafiri, astilbe si craspedii. Fara a incarca decorul si profitand de eleganta absoluta a acestei locatii, ne-am jucat cu diferite combinatii din aceste piese centrale inclusiv pentru prezidiu.

Botez_22

Botez_21

Botez_20

Botez_19

Botez_18

Botez_17

Botez_16

Botez_15

Botez_14

Botez_12

Botez_11

Botez_10

Botez_09

Botez_07

Botez_06

Botez_05

Botez_04

Botez_01

Pentru parintii Sophiei evenimentul a avut dubla semnificatie: in urma cu un an, pe aceeasi data, in aceeasi locatie, Ana si Mihai aveau petrecerea nuntii. Sunt foarte curioasa sa aflu ce mi-au pregatit cei doi anul asta pentru ziua de 27 septembrie ;))

Cu drag,

Carmen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *