Daniel si Monica – Distractia, dragostea si increderea nu au granite

13646767_1369889063027096_1945612573_o

Nu e niciun secret pentru nimeni ca imi iubesc meseria inainte de orice pentru satisfactia sufleteasca pe care mi-o ofera. Suna ca o confesiune a unei workaholice (ceea ce probabil sunt) insa nu cred ca exista in lume o munca mai frumoasa. Si stiti care este cea mai frumoasa rasplata? Zambetele mirilor mei si increderea pe care mi-o acorda acestia. De altfel, este unul dintre elementele cheie ale unei colaborari fructoase intre organizatorul de evenimente si miri.

Continue reading

Lectia de iubire si viata de la Salon du Mariage: Denisa si Alecs

13621679_10209512342627390_1101578091_oColaborarea dintre echipa Events si Salon du Mariage este una de lunga durata si pot spune cu mana pe inima ca fiecare eveniment in care ne-am unit dedicarea si eforturile a iesit impecabil. Mai mult de atat, cu timpul aceasta colaborare profesionala s-a transformat intr-o relatie de prietenie bazata pe incredere. Astfel, fiecare dintre noi are de castigat pentru ca invatam impreuna si unii de la ceilalti iar mirii care aleg sa isi celebreze iubirea la Salon du Mariage si sa apeleze la serviciile Events by Carmen Ionita raman cu experienta inegalabila a unor nunti de vis si pana la urma, acesta este cel mai mare castig al tuturor. Continue reading

5 motive ca sa apelezi la un organizator de evenimente

817C1415

Organizatorul de evenimente este acea persoana care transforma un vis in realitate. Indiferent ca trebuie sa planifice o nunta, un botez sau o gala business, organizatorul de evenimente trebuie sa detina informatiile si contactele necesare pentru a rezolva orice problema si pentru a fi sigur ca orice detaliu este perfect. Intocmai ca un maestru papusar, un organizator de evenimente trebuie sa manuiasca cu grija orice aspect si sa detina controlul chiar si in cazuri neprevazute. Tocmai de aceea, iata cateva dintre motivele pentru care organizatorul de nunta poate transforma un eveniment care are loc de mii de ori pe an in toata tara intr-un moment unic, personal si foarte intim.

Continue reading